понеділок, 18 грудня 2017 р.

Відбірковий турнір FIRST LEGO League


Команда «RoboUniverse» Добровеличківської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 прийняла участь у Відбірковому турнірі FIRST LEGO League, який проходив 17 грудня 2017 року у Міжнародному конгрес-центрі «Український дім» (м. Київ).

Учасники представили власноруч сконструйованого та запрограмованого робота для виконання місій у «Грі роботів» та інноваційну ідею-стартап на тему “Вода і людина”. Під час роботи над проектом Рубан Мирослава, Матковська Віталіна, Смолянінова Ольга, Терлецький Олег, Чумаченко Денис та Гуленко Іван, та чолі з тренерами Хомутенком М.В. та Личко О.В. корисно та весело працювали в команді, навчалися, прислуховувалися один до одного, що дало змогу достойно виступити на турнірі.
Під час турніру учасники команди брали участь в конкурсах та проектній роботі.
За досягнуті результати у турнірі кожен учасник команди отримав медаль, сертифікат та в подарунок конструктор LEGO. Приємне та хвилююче досягнення команди на турнірі – І місце в номінації «Найвищий бал у Грі роботів». За результатами змагань команда «RoboUniverse» візьме участь у Всеукраїнському чемпіонаті FIRST LEGO League, що відбудеться у березні 2018 року.


Немає коментарів:

Дописати коментар